Submenu

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Engelen Schoenmode

Onderstaand onze algemene voorwaarden die op al onze leveringen van toepassing zijn.

 

 Artikel 1. Algemeen

Op al onze artikelen zijn de volgende leverings– en betalingscondities van toepassing. De verkoop van een artikel komt tot stand na aanvaarding van de bestelling en de bevestiging via email. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlands Recht van toepassing.

De kleuren die getoond worden kunnen iets afwijken met de kleuren in het echt. Dit kan veroorzaakt worden door het gebruik van apparatuur.

 

 Artikel 2. Betaling

Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW. Artikelen dienen binnen een termijn van maximaal 7 werkdagen betaald te zijn. Echter, het akkoord gaan met een bestelling en deze algemene voorwaarden betekent dat er een koopovereenkomst tot stand is gekomen, met een verplichting aan beide partijen, waaronder betaling van de artikelen. Na een bestelling ontvangt u een email ter bevestiging. In deze email staan de totale kosten vermeld.

Je kunt bij Engelen Schoenmode op één van de volgende manieren betalen:

Via iDEAL

Via creditcard (Visa, Master Card en American Express)

Via Afterpay (betaling na ontvangst)

AfterPay voert voor www.engelen-schoenmode.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.engelen –schoenmode.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200.- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Wanneer u kiest voor schoenen ophalen in winkel kunt u ook betalen in de winkel, contant of met pin.

 

 Artikel 3. Verzendkosten

Wij bezorgen de artikelen gratis binnen Nederland via PostNL. Voor gratis bezorging dient de bestelling in Nederland minimaal €50,00 te bedragen. Bij een bestelling onder €50,00 berekenen wij bezorgkosten ter waarde van €4.95. Engelen behoudt zich evenwel het recht om de bezorgkosten wel in rekening te brengen. In dat geval zal Engelen u zo spoedig mogelijk daarover inlichten. Voor bezorging buiten Nederland houden wij een andere bestelprocedure erop na.

 

Artikel 4. Annulering

Een bestelling kan geannuleerd worden binnen 24 uur mits de bestelling nog niet is verzonden. Een annulering kan uitsluitend door het verzenden van een email aan webshop@engelen-schoenen.nl . Deze annulering zullen wij per email bevestigen. Indien u uw bestelling al heeft betaald, dan zullen wij dit bedrag zo snel mogelijk terugstorten. De informatie op de internetsite en in email is onder voorbehoud hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van artikelen. Engelen kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

 

 Artikel 5. Levering

Engelen doet er alles aan om uw bestelling binnen 2-3 werkdagen te leveren. Voorzien wij een langere levertijd dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen per email. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan zal de koper hiervan op de hoogte worden gesteld. Het reeds betaalde bedrag zal dan worden gestorneerd en daar waar mogelijk zullen we u in overleg een alternatief aanbieden.

 

Artikel 6. Retourneren

Het kan voorkomen dat het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen retourneren met behulp van het bijgevoegde retourformulier. U voldoet aan deze termijn door de artikelen tijdig aan ons te retourneren. De aankoop van artikelen wordt pas na afloop van deze 14 dagen definitief. In het geval van ruilen of teruggave van de geleverde goederen wordt uitsluitend gecontroleerd zoals dit ook in de winkel gebruikelijk is mogen worden gebruikt. De artikelen moeten in originele verpakking en doos, onbeschadigd, niet gedragen of gebruikt en met toebehoren worden teruggestuurd.  Indien waardevermindering optreedt doordat de artikelen in strijd met het hierboven bepaalde zijn gebruikt behouden wij ons het recht voor, hiervoor van u een redelijke vergoeding te eisen. Na ontvangst van de retourzending ontvangt u per email bericht dat uw verzending is ontvangen. Vervolgens zullen wij het bedrag aan u overmaken binnen 14 werkdagen.

 

Artikel 7. Garantie

Wij geen garantie op lak, neuzen, ritsen of slijtage. Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn worden vakkundig gerepareerd. Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

 

Artikel 8. Adressering

Wij sturen de orderbevestiging en andere communicatie per email. Hiervoor is het noodzakelijk dat u het juiste emailadres opgeeft. Bij uw bestelling ontvangt u een factuur, dit is tevens uw betalings– en garantiebewijs. Bewaar deze dus goed.

 

Artikel 9. Privacy

Engelen zal alle persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen. De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van uw bestelling worden opgeslagen in het kader van de afwikkeling van de bestelling. Engelen behoudt zich het recht voor om over de door u verstrekte gegevens een analyse uit te voeren. Over eventuele beslissingen en conclusies kan niet worden gecorrespondeerd. Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Engelen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. Engelen zal uw persoonsgegevens naast de hierboven beschreven gevallen gebruiken voor eigen reclamedoeleinden. Indien u geen prijs stelt op ongevraagde reclame van Engelen kunt u zich te allen tijde afmelden. De mogelijkheid tot afmelden wordt u geboden in elke relevante email van Engelen.

 

 Artikel 10. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Engelen.

 

Artikel 11. Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Engelen uit hoofde van de met de afnemer gesloten overeenkomst is onder alle omstandigheden beperkt tot het factuurbedrag van de overeenkomst. Engelen is inschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08045362.