Submenu

Klantenservice/Bonuspunten

Onze winkels bieden ieder een grote service. Zo hebben we altijd de niet goed geld terug garantie. Maar dit is niet de enige service die we verlenen.

U kunt uw schoenen bij ons brengen voor reparatie, raadzaam is dit te doen met de schoenen die u bij ons hebt gekocht. Wij bekijken of dit dan onder de garantie valt. En bovendien bent u er zeker van dat uw schoen bij een erkende schoenmaker ter reparatie wordt gebracht.

Ook proberen wij u ook altijd van advies te voorzien hoe u uw net bij ons gekochte product het best kunt onderhouden, zodat u langer plezier heeft van uw aankoop!

 

Bonuspunten

Bij Engelen Schoenmode kunt u automatisch bonuspunten sparen. Voor iedere 75 euro die u bij ons besteedt, ontvangt u 1 bonuspunt. Heeft u 10 bonuspunten gespaard, dan krijgt u 25 euro korting op uw eerstvolgende aankoop.

Deelnemen aan het bonuspunten-spaarsysteem is eenvoudig. U spaart bonuspunten wanneer u zich inschrijft in ons klantenbestand in de winkel, bij aankopen in de webshop spaart u automatisch bonuspunten. 


Let op: u ontvangt geen pas. Het melden van uw naam, postcode en huisnummer bij het afrekenen is voldoende om bonuspunten te sparen. Het saldo van uw bonuspunten kunt u opvragen aan de kassa. Het staat tevens op uw kassabon en in de e-mailing( indien gewenst) die u na aanmelding periodiek ontvangt.

Gegevens Wijzigen

Uw gegevens kunt u eenvoudig wijzigen wanneer u inlogt op engelen-schoenmode.nl

Indien u wel klant bent bij de engelen winkels maar uw emailadres bij engelen nog niet bekend is, kunt u de eerste keer inloggen met uw klantnummer en wachtwoord (postcode met huisnummer). Om vervolgens uw gegevens aan te vullen en aan te passen. U kunt het klantnummer (telefonisch) opvragen in uw engelen winkel of via de mail klantenservice@engelen-schoenen.nl, of telefonisch via de klantenservice 0575-591114